Din digitala
framgång börjar här

Forma Bas

Från 15 000 kr

Bas är det idealiska valet för nybörjare i den digitala marknaden som vill skapa en stark online-närvaro för sitt företag. Det passar särskilt bra för småföretag och startups som behöver en professionell och effektiv hemsida, utan krav på stora uppdateringar eller kontinuerlig utveckling. Bas erbjuder en robust grund och säkerställer att din webbplats är optimerad för sökmotorer och mobilanpassad från starten. Tjänsten tillhandahålls mot en engångskostnad, men för de som önskar löpande underhåll finns även denna möjlighet tillgänglig.

Detta ingår!

Forma Standard

Från 25 000 kr

Standard är det perfekta valet för små och medelstora företag som vill synas på nätet. Det är enkelt och effektivt, perfekt för dig som vill ha en stark närvaro online utan krångel. Med Standard får du en användarvänlig och sökmotoroptimerad hemsida, vilket hjälper ditt företag att växa och locka fler besökare. Idealiskt för företag som vill lyckas digitalt på ett enkelt sätt

Detta ingår!

Forma Premium

Från 35 000 kr

Premium är det bästa valet för stora företag och e-handelsplattformar som strävar efter att leda inom den digitala världen. Detta paket är utformat för att möta behoven hos företag som kräver avancerade funktioner och specialanpassningar på sina webbplatser. Med Premium får du en komplett lösning för att förstärka och utveckla din online-närvaro, och göra ditt företag mer framträdande på internet.

Detta ingår!

Önskar ni underhåll av er webbplats?

Det är enkelt & smidigt!
Detta är ett tillval för de som önskar extra service. Ni meddelar oss era önskade ändringar och inom 24 timmar får ni dem genomförda på er hemsida. Detta ger er flexibilitet att uppdatera och förbättra er webbplats snabbt och effektivt, alltid anpassat efter era specifika behov.

Tillval: Löpande underhåll från 1000 i månaden beroende på webbplats.

Kostnadsfritt konsultationsmöte

Tillsammans utforskar vi dina möjligheter

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

För oss är ingen kund för liten eller för stor, ingen fråga för simpel eller för komplicerad. Vi ger dig alltid ett snabbt svar och ett schyst bemötande.

Föredrar du att maila? 

Mailadress: info@formaab.com

Hallå!

Vilket paket passar dig bäst?

Forma Bas

Bas är det rätta valet för nykomlingar på den digitala marknaden som vill etablera en stark online-närvaro för sitt företag. Det är särskilt passande för småföretag och startups som behöver en professionell och väl fungerande hemsida, även om behovet av omfattande uppdateringar och kontinuerlig utveckling är begränsat. Med Bas-abonnemanget bygger du en solid grund och säkerställer att din webbplats är sökmotoroptimerad och anpassad för mobila enheter från första steget.

Forma Standard

Standard är det perfekta valet för företag som vill ta nästa steg på den digitala marknaden och öka sin online-närvaro. Det är särskilt anpassat för små till medelstora företag som behöver regelbundna webbplatsuppdateringar och anpassningar för att möta förändrade behov och trender. Med vårt Standard-abonnemang får du inte bara en SEO-optimerad hemsida, utan också tre SEO-optimerat blogginlägg för att attrahera trafik till din webbplats och stärka din online-närvaro.

Forma Premium

Premium är det ultimata valet för företag som strävar efter digitalt ledarskap i sin bransch. Perfekt för större företag och e-handelsverksamheter som kräver intensiv och kontinuerlig webbplatsstöd. Med 5 timmars arbete per månad kan du genomföra omfattande förbättringar, anpassningar och vidareutveckling av din webbplats. Dessutom ingår tre SEO-optimerade blogginlägg per år för att bibehålla relevansen och synligheten för din webbplats gentemot dina kunder.

Garanti: 100% Kundnöjdhet

Oavsett ditt abonnemang, kan du lita på att våra webblösningar stärker din digitala närvaro. Vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd webbplats som passar ditt företag perfekt och hjälper dig nå dina affärsmål. Kontakta oss idag för att starta och lyfta din digitala närvaro till nya höjder!